3/9/13

Bombillas


Hola!
Ya vuelvo a estar aqui! Almenos hasta que empieze el curso, intentare subir varios figurines.
Estos los hice inspirandome en unas lamparas (Ver imagen de abajo) de una marca llamada Ares,el  modelo La Dina. No suelo fijarme mucho en la publicidad de decoración, pero con estas "se me encendió la bombilla" y aqui esta el resultado.
¿Que os parecen?


CCC

4 comentarios:

  1. Un molt bon resultat, si senyor. M'ha encantat aquest post, tot i ser curt és contundent i una excelent mostra del teu art i la teva gran capacitat per al disseny de modes. M'encanten els figurins tan el·laborats, espero aquests posts amb més frequencia i que m'ajudis una miqueta més a inspirarme amb les cossetes quotidianes. Especialment sóc fan de la idea de els corsets molt apretats amb mini faldilles amb volums i textures extranyes. Crec que és una cossa interesant de fer sobre una pasarela, poc explotat.

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias por tu comentario CCC! Me alegra que te haya gustado la camiseta y el post de mi día de excursión! jeje. Acabo de publicar un avance del próximo outfit post que está en camino... no te lo pierdas! ;)

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    ResponderEliminar
  3. Por cierto, muy original tu diseño de "Bombetes"! Me gusta! ;)

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    ResponderEliminar
  4. Molt bona idea, m'agrada sobretot la primera, ja que les faldilles amb volum m'encanten. Vaig ha cotillejar com bona gossip girl que sóc jaja per el teu devianart, per cert en tinc un pero no he penjat res, m'ho tindria que pensar a veure si m'animo.

    ResponderEliminar

Abstente de comentar si solo me vas a decir "pasate por mi blog", o "te sigo si me sigues".
Abstain to comment if you only will say "visit my blog" or "I follow you if you follow me".
¡¡Gracias!! Thanks!!